Scooter Reparatie IJburg

Voor reparaties en onderhoud aan scooters/brommers kunt u in IJburg gebruik maken van onze unieke ophaal- en brengservice. Uw scooter wordt opgehaald, vaak dezelfde dag nog gemaakt, en indien nodig netjes teruggebracht. Ook voor de kleine beurt of grote beurt kunnen wij uw scooter halen en brengen op een door u gewenst tijdstip. Vanzelfsprekend kunt u de scooter ook zelf brengen.

U kunt bij ons terecht voor alle merken scooters, zoals Vespa, Yamaha, Bella50 Retro, Classic, Baotian, Agm, Santini Pico, Rover en alle overige Chinese en Japanse merken.

Reparatie of onderdelen nodig?

Scooter Planet daar moet u zijn voor uw reparaties! Want wij repareren alles! Maar niet alleen voor reparaties aan uw scooter/brommer zijn wij de juiste partij, wat dacht u van onze unieke ophaal- en brengservice! Tevens kunt u bij ons terecht voor in- en verkoop van zowel nieuwe als tweedehands scooters. Maar ook voor onderdelen van uw scooter/brommer. Tegen een goede en eerlijke prijs! Wilt u een scooter huren? Ook dat kan bij Scooterlanet! Bel, chat of mail voor beschikbaarheid. Ook kunnen wij zorgen voor die paar pk’s meer d.m.v. tuning en begrenzing voor scooters! Vraag naar onze mogelijkheden.

Dus gewoon even een telefoontje, chat of mail en wij komen u scooter direct ophalen en deze wordt dan dezelfde dag nog gemaakt en netjes terug gebracht.